We zijn verheugd om aan te kunnen kondigen dat het Zeekadetkorps Lelystad dit jaar deelneemt aan Sail Kampen tijdens het Paasweekend. Het is een opwindend evenement waarbij zeekadetten de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen en deel uit te maken van een maritieme traditie.

Sail Kampen is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de prachtige stad Kampen, gelegen aan de oevers van de IJssel. Het is een viering van de maritieme geschiedenis en cultuur, waarbij historische schepen samenkomen. Het evenement trekt duizenden bezoekers uit heel Nederland en een stukje daarbuiten.

Het Zeekadetkorps Lelystad zal met trots deelnemen aan Sail Kampen en ons schip presenteren aan het publiek. De zeekadetten hebben hard gewerkt om hun vaardigheden op het water te verbeteren en zijn enthousiast om hun kennis te delen met anderen. Ze zullen deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals de Sail In op vrijdagavond en demonstraties, waarbij ze hun teamworkvaardigheden en maritieme kennis kunnen tonen.

Dit evenement biedt niet alleen een geweldige kans voor de zeekadetten om hun vaardigheden te tonen, maar het stelt hen ook in staat om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren van andere maritieme liefhebbers. Ze zullen deel uitmaken van een gemeenschap van zeilers en enthousiastelingen die dezelfde passie delen voor de zee en het varen.

Veiligheid is altijd een prioriteit voor het Zeekadetkorps Lelystad, en tijdens Sail Kampen zullen de zeekadetten ervoor zorgen dat alle nodige veiligheidsmaatregelen worden genomen. Ze zullen goed worden begeleid door ervaren instructeurs en zorgen voor een verantwoorde en plezierige ervaring voor iedereen.

We nodigen je van harte uit om Sail Kampen te bezoeken en het Zeekadetkorps Lelystad in actie te zien. Het is een geweldige gelegenheid om meer te leren over de maritieme wereld en te genieten van de prachtige schepen en activiteiten die worden aangeboden. Het Zeekadetkorps Lelystad kijkt ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten kennismaken met hun passie voor varen en uiteraard het korpsschip. Je bent welkom aan boord!

Voor meer informatie over Sail Kampen en het Zeekadetkorps Lelystad kun je terecht op onze website of neem contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je bezoek.

We hopen je te zien tijdens Sail Kampen en samen een onvergetelijk maritiem avontuur te beleven!

Share This