Introductie:

Het Zeekadetkorps Lelystad is blij om weer nieuwe leden te kunnen verwelkomen! Er wordt gewerkt aan het vergroten van de ruimte voor met name jongere jongens en meisjes. Met een duidelijke structuur, boeiende activiteiten en een gezellige sfeer bieden wij als Zeekadetkorps een geweldige vrijetijdsbesteding voor jongens en meisjes tussen de 11 en 18 jaar oud. Het enige wat je nodig hebt is een zwemdiploma en een enthousiaste geest om deel te nemen aan dit avontuurlijke zeekadetprogramma. De contributie is laag en daarvoor is je zoon of dochter alle zaterdagen onder de pannen. Los nog van de voorjaarsvakantie-, najaar-, en zomervaartochten van meerdere dagen.

Duidelijke structuur:

Het Zeekadetkorps Lelystad staat bekend om zijn goed georganiseerde structuur. Hierdoor kunnen leden zich gemakkelijk aanpassen en hun vaardigheden ontwikkelen. Het korps biedt een gestructureerd leerprogramma dat gericht is op maritieme kennis en vaardigheden. Dit omvat onder andere navigatie, zeemanschap en veiligheid op het water. Door de duidelijke structuur kunnen leden hun persoonlijke groei stimuleren en zelfvertrouwen opbouwen.

Boeiende activiteiten: Bij het Zeekadetkorps Lelystad draait het niet alleen om leren, maar ook om plezier maken! Er worden volop spel- en activiteiten georganiseerd die de leden uitdagen en vermaken. Denk hierbij aan zeilen, roeien, knopen leggen en zelfs het onderhouden van de eigen vloot. Deze activiteiten bieden niet alleen een leuke afwisseling, maar helpen ook bij het ontwikkelen van teamwork en leiderschapsvaardigheden.

Voor jongens en meisjes: Het Zeekadetkorps Lelystad verwelkomt zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 11 tot 18 jaar. Het is een inclusieve omgeving waarin iedereen gelijke kansen krijgt om te groeien en te leren. Het korps moedigt diversiteit aan en creëert een omgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Het is een geweldige kans om nieuwe vriendschappen te sluiten en samen met leeftijdsgenoten avonturen op het water te beleven. Het Zeekadetkorps Lelystad biedt een fantastische vrijetijdsbesteding voor jongens en meisjes tussen de 11 en 18 jaar oud. Met een duidelijke structuur, boeiende activiteiten en een inclusieve omgeving is het korps de ideale plek om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, plezier te hebben en vriendschappen te sluiten. Als je een zwemdiploma hebt en op zoek bent naar een avontuurlijke en leerzame ervaring, sluit je dan aan bij het Zeekadetkorps Lelystad en ontdek de opwindende wereld van het zeekadetten! 

Klik op de foto hieronder om een impressie van het Herfstkamp van 2023 te bekijken.

 

Aanmeldformulier Zeekadet
Met dit formulier kan je je zoon of dochter aanmelden als lid van het Zeekadetkorps Lelystad. Uiteraard onder het voorbehoud dat hij/zij na drie keer meegedraaid te hebben op zaterdag lid wil worden. Ook wij behouden ons het recht voor om voor ons belangrijke redenen deze aanmelding te weigeren
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Stap 1 van 2

Gegevens van de zeekadet

Vul hier de gegevens van je zoon of dochter in
Voor- en achternaam
Geboortedatum
In bezit van zwemdiploma
Het is voor ons belangrijk te weten welke school uw kind bezoekt en welk soort onderwijs hij of zij volgt. Graag ook groep of leerjaar vermelden.

Gegevens ouders/verzorgers

Het is belangrijk dat wij indien nodig de ouder(s) van een zeekadet kunnen bereiken. Graag een mobiel telefoonnummer en een mailadres dat je dagelijks gebruikt.
Relatie met de aspirant Zeekadet
Voor- en achternaam
Email
Woonadres
Graag het adres waar zoon of dochter woonachtig is. Is er sprake van meerdere adressen dan deze ook graag invullen.
Met wie moeten wij in geval van nood contact opnemen?
Redenen kunnen divers zijn zoals heimwee of ziekte
Zijn er specifieke zaken zoals medicijnen waar wij rekening mee moeten houden?
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden.Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Als je wilt kan je hier een leuke foto van je zoon of dochter uploaden. Hoeft natuurlijk niet.
Share This