Met ingang van 15 maart heeft het Zeekadetkorps Lelystad een Comité van Aanbeveling. Dit comité wordt gevormd door Leen Schaap, ondernemer in de watersport, Jop Fackeldey, voormalig wethouder Lelystad en voormalig Gedeputeerde van Provincie Flevoland, Harold Hofstra, gedeputeerde van Provincie Flevoland en Piet van Dijk, wethouder van Lelystad. 

Het bestuur van het Zeekadetkorps is zeer blij met de instelling van het Comité van Aanbeveling. Zij zullen fungeren als ambassadeurs van het Zeekadetkorps en binnen hun eigen netwerken de doelstellingen van het Zeekadetkorps onder de aandacht brengen en waar mogelijk deuren te openen die anders gesloten blijven of voor onszelf lastig te openen zijn. Daarnaast adviseert het Comité het bestuur van ons korps gevraagd en ongevraagd. 

Wij zijn ervan overtuigd dat het Comité een belangrijke bijdrage zal leveren aan de doorontwikkeling van het Zeekadetkorps Lelystad tot een jeugdvereniging waar veel jongeren een mooie, vormende en – vooral – leuke vrijetijdsbesteding vinden. 

Share This